Reserveringen

Voor informatie en reserveringen gelieve je contact op te nemen via onze website Borgo-crispiero.com, of telefonisch met nummer (+39)3331725419   

 Last minute :21-28 mei suite Liza 680€ ipv 980€ inclusief ontbijt,schoonmaak,toeristenbelasting 

Suites:Liza en Alberto;  65 m2

Apartments:Maria en Michael; 95 m2

Price(s) including:  breakfast, tax,towels, linens.  

Mid season: April-May-June-September-October minimum 3 nights

High season:July-August. only from Saturday to Saturday

Suite

Mid season  980/week.        High season 1250/week.

Apartment

Mid season  1195/ week.      High season 1795/week.  

Check in after 16:00   –   Check out before 10:00 

Annuleringsvoorwaarden: 2022      

 •  In geval van annulering van 6-9 weken voor de aankomstdatum, wordt er 50% van de totale reserveringskosten voor de suite/appartement in rekening gebracht.

 • In geval van annulering binnen 6 weken voor de aankomstdatum of later en in geval van niet verschijnen, worden de totale kosten van de reservering in rekening gebracht.

  Annuleringsvoorwaarden ivm COVID-19

 • Indien Ministerie van Buitenlandse Zaken van het land waarvan de gasten afkomstig zijn  korter dan 2 weken voor aankomst een negatief reisadvies geeft voor de regio Le Marche in Italië, ( dus “reizen niet toegestaan”) kan de reservering 1 keer worden omgeboekt tot maximaal 1 jaar na oorspronkelijke aankomstdatum.

  Op reserveringen die om andere redenen geannuleerd worden, zijn onze standaard annuleringsvoorwaarden normaal van toepassing.  

 • Bij een annulering is het helaas niet mogelijk om geld terug te ontvangen, wij adviseren daarom om een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. 

 • Omdat je rechtstreeks bij Borgo Crispiero boekt, zijn de voorwaarden van de ANVR of SGR niet van toepassing. 

   

Borgo Crispiero

Na een lange zoektocht en vele huizen te hebben bekeken zijn we in 2015 bij Borgo Crispiero terecht gekomen. Het is gelegen op een 600 meter hoge heuvel. Wanneer je eenmaal boven bent, zijn de vergezichten adembenemend.

Borgo Crispiero

Er zijn 4 luxe en comfortabele suites in 2 huizen